Tineke Mulder

Praktijk Balans Gouda heeft zich sinds 1994 bewezen als een praktijk voor therapeutische begeleiding, spirituele ontwikkeling, supervisie en coaching. Tineke Mulder begeleidt op verantwoorde wijze cliënten op al deze terreinen.

Mijn loopbaan begon ik in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarna heb ik 19 jaar als kerkelijk werker op provinciaal niveau als consulent/trainer/jeugdwerkadviseur gewerkt. In die periode begeleidde en ondersteunde ik zowel vrijwilligers als professionals; mensen van heel verschillende leeftijden en achtergronden. Ik schoolde mij als Sociaal-cultureel werker en volgde vervolgens ook de Voortgezette Opleiding en Supervisieopleiding.

Rond mijn 40ste ontdekte ik dat de manier van werken die ik gewend was mij niet langer bevredigde. Ik besloot de therapeutische opleiding Multi-di-Mens te gaan volgen, mijn baan op te zeggen en mij als zelfstandig therapeut te vestigen. In 1994 startte ik Praktijk Balans te Gouda. Een bloeiende praktijk, in verschillende disciplines, tot op de dag van vandaag.

Ondertussen rondde ik eind jaren 90 de Voortgezette Opleiding van het Instituut voor Multidimensionele Psychologie IMP af.

Aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam ben ik 18 jaar verbonden geweest als supervisor bij de Huisartsengeneeskunde en bij een onderdeel van de huisartsengeneeskunde die opleiden tot arts voor verstandelijke beperking (5 jaar).
Ik heb 19 jaar het Franciscaans Milieuproject Stoutenburg begeleid, totdat ze noodgedwongen moesten stoppen.

Er is een langdurige samenwerking met Raamwerk vzw in België, Vereniging voor levensbeschouwing en nieuwe mystiek. Bezielers daarvan zijn Jan De Bou en Lut Van de Velde, Mona Lisa M. Met haar is de laatste jaren een nauwe samenwerking ontstaan waarin wij gezamenlijk opleidingen en workshops aanbieden, een week, een weekend, een cyclus of een enkele dag.

Hoewel ik inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, motiveert het mij nog steeds om mij verder te scholen en te vernieuwen en zeker nog meer te verdiepen. Ondertussen worden stukjes van mijn ervaring overgedragen aan de volgende generatie.

Plezier in werken blijft en dat komt omdat ik mij gezegend weet met een goede gezondheid en mij gesteund door de Hogere Wereld die mij steeds weer inzet voor een nieuwe opdracht.
En ik volg gaarne!